Små Hobbyer

Wednesday, December 21, 2005

Babyteppe

Strikket babyteppe i Mor Aase Baby på pinne 4, startet med 3 masker og øket 1m per omgang til passe størrelse og minket 1m ned til 3m igjen, med andre ord det er strikket på skrå.
En kompis av meg skulle bli pappa rundt nyttår, så jeg skulle lage et babyteppe.
Jeg var smart og skulle strikke striper i forskjellige farger, og jeg startet med lyseblå. Så fortsatte jeg å strikke med lyseblå. Og når jeg var kommet halvveis så kom jeg på at jeg visste ikke hvilket kjønn barnet ville bli.
Men fikk vite av kompisen at de ventet en gutt *puh*
Så ble han født med keisersnitt den 17 des, og plutselig fikk jeg det travelt, var bare halvveis, akkurat begynt å minke, så jeg nistrikket i et par dager. Ville ha en enkel kant så det er heklet med hvitt en omg fastmasker, så på omg 2 er det 3 fastmasker, 3 luftmasker og festet i samme fastmaske osv.
Ble veldig fornøyd selv.
Nå er det en dag til de kommer hjem fra sykehuset, så på lillejulaften drar vi en liten tur innom for å så god jul og levere teppet. Håper de blir glad for gaven, de aner ikke at jeg lager noe til dem.

3 Comments:

 • At December 28, 2005, Blogger philgreene5938 said…

  I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

   
 • At January 16, 2010, Anonymous Anonymous said…

  I will not approve on it. I think polite post. Especially the title-deed attracted me to read the sound story.

   
 • At January 20, 2010, Anonymous Anonymous said…

  Good post and this mail helped me alot in my college assignement. Thanks you seeking your information.

   

Post a Comment

<< Home